Ο Stephen Curry αποφάσισε να… επέμβει κατά την διάρκεια ενός διαγωνισμού και βοήθησε μία φίλαθλο των Warriors να κερδίσει 5.000 δολάρια!

Ο αγώνας των Warriors με τους Nets είχε διακοπεί προσωρινά λόγω ενός τάιμ-άουτ, όταν μία φίλαθλος της ομάδας κατέβηκε στο παρκέ για να συμμετάσχει σε ένα από τα γνωστά παιχνίδια που γίνονται σε κάθε διακοπή σε αγώνα ΝΒΑ. Η συγκεκριμένη φίλαθλος λοιπόν είχε τρεις ευκαιρίες για να βάλει με κάποιο τρόπο μία μικρή μπάλα σε ένα από τα καλάθια που βρισκόντουσαν απέναντί της για να κερδίσει χρήματα. Οι δύο πρώτε προσπάθειες δεν πλησίασαν καν. Η τρίτη μπάλα ήταν χρυσή και άξιζε διπλά λεφτά. Και η μπάλα φαινόταν να έχει σωστή πορεία, πηγαίνοντας προς το καλάθι. Και τότε ήταν που επενέβη ο Stephen Curry!

Θέλοντας να βοηθήσει, ο σταρ των Warriors πετάχτηκε στη μέση, έπιασε τη μπάλα και την πέταξε μέσα στο καλάθι με το μεγαλύτερο ποσό (2.500 δολάρια)! Θεωρητικά αυτό δεν επιτρεπόταν βέβαια, αλλά αποφασίστηκε η φίλαθλος να πάρει τελικά το ποσό των 5.000 δολαρίων! Κοινώς, ο Curry έδωσε με τον τρόπο του ακόμα μία “ασίστ”, η οποία θα μείνει αξέχαστη στην τυχερή φίλαθλο της ομάδας! Δείτε την σχετική φάση:


Tags

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment